Min referensanläggning/ Demoanläggning

Jag har köpt skivor i hela mitt liv. Det började redan vid 10 års åldern då veckopengen sparades för att sedan gå till den lokala skivaffären i Mölndal.

Från singlar blev det LP skivor och samlingen växte. Den lokala affären byttes ut mot Bengans och LP samlingen växte tills dess att det nya oförstörbara mediet cd skivan lanserades i början / mitten av 80-talet. Från att den första cd skivan köptes har samlingen vuxit och utrymmet började ta slut. 2008 åkte vinylsamlingen ut och plats för cd samlingen blev större.

Vinylintresset i världen kom tillbaka och några vänner övertalade mej att återgå att spela vinyl och en viss nyfikenhet infann sig. Efter att ha köpt tillbaka vissa favoritalbum och lyssnat intensivt bestämde jag mej dock för att vinyl inte var men grej.
Har jag gett mej på streaming? Nej! Streaming var inte heller min grej! Cd samlingen är stor nog och åldern är också tämligen hög vilket gör att jag njuter till fullo av min cd samling som växer fortfarande vecka för vecka.

Det har föranlett mej att gradera upp cd spelaren till en dCS Rossini med tillhörande dCS digital Clock.

Som förförstärkare har valet fallit på Pass Labs på den tvådelade XP-22 som jag har parat ihop med monoslutstegen X600.8. Tillsammans blir detta ett kraftfullt paket som verkligen passar till valet av cd spelare. Full kontroll är det som gäller!

Mats Audios fokus ligger på att sälja högtalare från Respons så till elektroniken ovan nämnd spelas det med golvhögtalaren Respons Jussi och stativhögtalaren Respons Ratio Auream.
Allting kopplas naturligtvis samman med kablar från Respons.